OM KIRKEN

Menupunktet med "Om kirken" er tiltænkt både praktiske oplysninger - det være sig hvor kirken og Grubehuset ligger, hvordan man parkerer, hvilke regler der gælder på kirkegården og hvor toilettet ligger.

Men det kommer også til at danne baggrund for kirken og sognets lange historie. Her tænkes ikke kun på de fysiske rammer, hvilket vil sige kirkenbygningen og vores sognehus, og selve den landsby hvor kirken er placeret, men også de personer og historier der ligger bag.

Menupunkterne til venstre skulle være rimeligt selvforklarende. De praktiske ting ligger øverst, og skulle du have lyst til at fordybe dig i historien, så finder du dem nederst i listen.

Og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du finder fejl eller har yderligere oplysninger eller materiale.